"Koskaan et ole valmis baarimikko, tekniikoita ja alkoholeja tulee koko ajan rajattomasti vastaan eikä kukaan voi tietää kaikkea"
Baaria perustaessaan pitää miettiä perusasiat...
Mitä juomia tarjotaan?
Miksi sinun baarin esim gintonic on parempaa kuin naapurin baarin?
Kun perusjuttu on hallussa, mitä erikoisuuksia olisi hyvä tarjota ja mikä olisi erillaista kuin muilla?
Miksi juuri sinun olisi hyvä tietää drinkkien historiaa?
Miksi kehonkieli ja juomien valmistustapa on hyvin tärkeää?
Gin on ravintola maailman ehkä tärkein alkoholi.
Gin on "syntyny" 1700 luvulla Hollannissa.
Ginin tekoaineena katajanmarja.
Tonic water on kehitetty Ginin kaveriksi :)
Kaksi versiota ginistä
IrishCoffee
Cointreay
Tequilaa
Rommia
Giniä
Vodka
Coca-Cola
Sitrusta
Bloody mary
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti