perjantai 1. marraskuuta 2013

Ruoka & Matkailu-päivä 1.11.2013

Pääkaupunkimme oivallukset ja tekemiset ruokamatkailussa
Projektipäällikkö Ville Relander, Ruokakulttuuristradegia Helsingin kaupunki
(Haaga-Helian entinen oppilas)


Pienet pop-up ravintolat, ravintola tapahtumat, toritapahtumat ovat tuomassa Suomeen lisää uutta ilmettä ja mielenkiintoa


"Suomi on hyvä ruokamaa, Helsinki hyvä ruokapääkaupunki.
Nyt kun nää saataisiin vaan tunnetuksi"



Www.teurastamo.com




Hieman otteita Teurastamon nettisivuilta;

"Jatkuvasti rakentuva, pysyvästi keskeneräinen, valmistakin parempi ja enemmän kuin osiensa summa! Sitä on Teurastamo. Teurastamo rakennettiin vuonna 1933 Helsingin kaupungin teurastuslaitokseksi. Viime vuosina tukkukaupan käytössä olleet rakennukset muodostavat uniikin kokonaisuuden, joka vallataan vaiheittain kaupunkilaisten käyttöön."

"Jos olet enemmänkin toiminnanmiehiä tai -naisia, voit pistää pihalle pystyyn myös oman tapahtumasi! Sympaattista sisäpihaa ovat tähän mennessä käyttäneet mm. Maalaistentorit, kaupunkiviljelijät, luistelurata, katusoittajat, ruokarekat sekä monet muut."

"Dodon kaupunkiviljelijöiden säkkien sato on jokaisen viljelijän omaisuutta, mutta pihalle istutetaan vähitellen myös vapaata riistaa. Tavoitteenamme on, että tulevaisuudessa kaikki Teurastamon istutukset olisivat syötäviä."

"RUOKA SUORAAN TAKAPIHALTA!
Teurastamon ravintoloissa tuoreus on itsestäänselvyys, koska aivan Teurastamon takapihalta löytyy Helsingin Tukkutori, jossa lihanleikkaamot, leipomot, kukkatukut ja maahantuojat tuottavat parhaat ainekset Helsingin ravintoloihin."






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti