Pääkaupunkimme oivallukset ja tekemiset ruokamatkailussa
Projektipäällikkö Ville Relander, Ruokakulttuuristradegia Helsingin kaupunki
Projektipäällikkö Ville Relander, Ruokakulttuuristradegia Helsingin kaupunki
(Haaga-Helian entinen oppilas)
Pienet pop-up ravintolat, ravintola tapahtumat, toritapahtumat ovat tuomassa Suomeen lisää uutta ilmettä ja mielenkiintoa
"Suomi on hyvä ruokamaa, Helsinki hyvä ruokapääkaupunki.
Nyt kun nää saataisiin vaan tunnetuksi"
Www.teurastamo.com
"Jatkuvasti rakentuva, pysyvästi keskeneräinen, valmistakin parempi ja enemmän kuin osiensa summa! Sitä on Teurastamo. Teurastamo rakennettiin vuonna 1933 Helsingin
kaupungin teurastuslaitokseksi. Viime vuosina tukkukaupan käytössä
olleet rakennukset muodostavat uniikin kokonaisuuden, joka vallataan
vaiheittain kaupunkilaisten käyttöön."
"Jos olet enemmänkin toiminnanmiehiä tai -naisia, voit pistää pihalle
pystyyn myös oman tapahtumasi! Sympaattista sisäpihaa ovat tähän
mennessä käyttäneet mm. Maalaistentorit, kaupunkiviljelijät,
luistelurata, katusoittajat, ruokarekat sekä monet muut."
"Dodon kaupunkiviljelijöiden säkkien sato on jokaisen viljelijän
omaisuutta, mutta pihalle istutetaan vähitellen myös vapaata riistaa.
Tavoitteenamme on, että tulevaisuudessa kaikki Teurastamon istutukset
olisivat syötäviä."
"RUOKA SUORAAN TAKAPIHALTA!
Teurastamon ravintoloissa tuoreus on itsestäänselvyys, koska aivan
Teurastamon takapihalta löytyy Helsingin Tukkutori, jossa
lihanleikkaamot, leipomot, kukkatukut ja maahantuojat tuottavat parhaat
ainekset Helsingin ravintoloihin."
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti