tiistai 12. marraskuuta 2013

Ahveniston asiakastapahtuman "purku"






Ruoka; makkara + mehu
Kehitettävää! Kasvisruokailijoiden / allergikkojen ruokavalio

Aikataulu; suunnitelma tehty päivässä ja työn jako
Kehitettävää! Yksi johtaja ja aikataulu mukaan paperilla yms joka katsoo miten kukakin tekee ja missä tekee

Kielitaito; asiakkaille kertoma kieli englanti
Kehitettävää! Asiakkaiden keskuudessa EI puhuta suomea yms omaa kieltä vaan pysytään asiakkaiden kanssa samassa kielessä

Jos päivän saisi tehdä uudestaan, olisiko se samanlainen?
- Ei olisi! Paikka olisi voinut olla luonnon läheisempi, ruokapuoli erilainen ja ehkä suunnittelu paljon tarkempaa. Aikataulutus ja yksi nimetty ryhmänjohtaja niin touhu pysyy kasassa. 







1 kommentti: